zondag 13 september 2009

Inseminatie 3

Vrijdag 11 september weer dag 10 van de cyclus, dus weer testje gedaan. Was positief dus wederom ziekenhuis gebeld. Ik kon zaterdag de 12e komen. Fijn om op zaterdag te gaan; tenminste even geen smoezen verzinnen op mijn werk.. Weer een andere gynaecoloog, wel een heel aardige! En binnen een paar minuutjes was het weer gepiept.. Spannend weer!

2 opmerkingen:

  1. 13-09-2009
    Hoi,
    je verhaal is heel herkenbaar . Ik zag op de voorpagina van weblog iets staan over inseminatie ik dacht even lezen. En inderdaad ik had het goed gezien. Wat spannend dat je poging 3 te ‘pakken’ hebt … ik wens je heel veel succes !!. Ik ben al een tijdje in ‘behandeling’ in het Rijnstate en .. sinds heel kort zwanger bij poging 6. Het kan zomaar ineens raak zijn !!. Ik wens het je toe en wie weet misschien ken ik je wel van het KIDforum of het bamforum …
    Succes !!
    Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 28-09-2009
    Hi,

    Super herkenbaar verhaal! Ben ook met KID bezig bij het Rijnstate, op weg naar poging nummer 9 (staat wat positiever dan poging 8 net mislukt…). Ik ben niet actief op fora, maar vind wel fijn om verhaal te lezen van vrouwen die momenteel hetzelfde meemaken en dezelfde spannende, enthousiaste, teleurstellende en opgeluchte momenten meemaken. Heel veel succes!

    Nikkie

    BeantwoordenVerwijderen