dinsdag 31 december 2013

2014 we zijn er klaar voor!!!

Ik sluit 2013 op een geweldig mooie manier af! Vanmorgen stond er weer een echo gepland. Mijn pap en mam gingen allebei mee, zo lief! Dit keer voor het eerst een buikecho en daar kwam de kleine in beeld... Wauw! Pap en mam schoten allebei vol. Voor pap was dit de allereerste keer ooit in zijn leven dat hij dit mocht meemaken. Zo bijzonder. En ik... Ik kreeg de slappe lach van die twee, haha! Dat was bij mij de ontlading, want ik was weer erg gespannen. De cruciale weken zijn voorbij en nu kan ik het eindelijk van de daken gaan schreeuwen!

2014 kan voor mij dus niet mooier beginnen! Ik ben zo ontzettend gelukkig en dankbaar! Mijn aller-, aller-, allergrootste wens!

Van mijn lieve vriendin N. kreeg ik afgelopen zaterdag een kadomand met voor iedere week een kadootje tot en met week 40. Het is zo lief hoe iedereen meeleeft en graag wat voor je wil kopen. Deze mand is heel mooi. Iedere week een kado met een kaartje waarop de ontwikkeling van de baby staat. Vrijdag mag ik weer een kadootje uitpakken, leuk!

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn!! Nu lekker gaan genieten.

    Groetjes van een mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow lieve Vee, wat een fantastisch nieuws lees ik hier! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat mooi, wat gegund.
    Ik hoop dat je fijn kan genieten van dit kleine wezentje in je buik. Gefeliciteerd meid!

    BeantwoordenVerwijderen